Хотелски комплекс Атлантик

Хотелски комплекс “Атлантик” , е разположен в една от най-красивите крайградски зони на София – Симеоново, в полите на Витоша и само на 7 км от деловия център. С капацитет 50 легла, разположени в 12 стаи и 9 апартамента, хотелът предлага висок стандарт на обслужване, интимност и независимост както за индивидуални туристи, така и за групи.
Стаите и апартаментите са комфортно обзаведени и снабдени със кабелна телевизия, директна телефонна връзка, безжичен интернет , минибар, климатик.
Лукс апартаментите са обурудвани с индивидуално джакузи, вписващо се в модерния холен интериор.
Панорамният ресторант с 60 места предлага богато разнообразие от национални, интернационални, вегетариански и алтернативни специалитети.Удоволствието от отличната кухня се допълва от уникалната панорамна гледка към Витоша и София.
Комплексът разполага с климатизирана конферетна зала за 35-40 човека.Масите са модулни и с възможност за различен начин на подреждане, съобразен с желанието на гостите ни.В залата има стационарен флипчарт, дъска, екран, компютър с интернет връзка.Външните ролетни щори позволяват пълно затъмняване на залата при прожекции.
През летния сезон има възможност за провеждане на мероприятия на открито около басейна – възможност за съчетаване на бизнеса и релаксацията.
Спортният център със сауна, джакузи, открит плувен басейн и охраняемият паркинг са безплатни екстри, включени към нощувката на всеки наш гост.
В услуга на гостите ни е предлаганият 24часов Room –Service.Цени 2010
 Тип настаняване  01.01.2010.-01.04.20010г.      
 Единична стая  70.00лв.      
 Двойна стая  80.00лв.      
 Тройна стая  120.00лв      
 Студио  130.00лв.      
 Лукс Апартамент  160.00лв.      

Посочените цени са в лева, на база BB - нощувка и закуска.